Machiaj cu tehnica Airbrush

 

Tehnica airbrush in make-up a patruns si in Romania!

O tehnica profesionista de aplicare a machiajului, accesibila, pana nu demult, doar make-up  artistilor de top care stilizeaza look-ul vedetelor hollywoodiene, machiajul cu aerograf se impune pe piata de beauty printr-un procedeu inedit, eficient si inovator de utilizare a produselor de make-up. Aceasta consta in substituirea buretilor si a pensulelor din par natural cu un aerograf ce actioneaza ca un spray pentru aplicarea machiajului. Fondul de ten imbraca astfel pielea in mod natural, iar porii, ridurile si alte imperfectiuni minore ale tenului nu mai sunt evidentiate de textura produsului de machiaj.

Ce este machiajul cu aerograf?

Machiajul artistic cu aerograf este o tehnica patentata de aplicare a machiajului care utilizeaza aer comprimat pentru a pulveriza un strat fin de machiaj. Este cea mai potrivita si utilizata tehnica pentru fotografiile digitale, televiziunea in format HD si machiajele pentru mirese. Machiajul ofera o textura catifelata, special destinata camerei foto, o textura care se intinde pe fata intr-o structura uniforma, pala. Acest tip de machiaj se concentreaza pe crearea unui final natural, placut pentru ochiul liber si invizibil pe ecranele digitale. Machiajul cu aerograf este extrem de usor. Majoritatea clientilor sustin ca se simt ca si cum nu ar purta deloc machiaj.

Care sunt beneficiile acestui tip de machiaj?

Machiajul cu aerograf asigura o acoperire perfecta prin reducerea imperfectiunilor de pe piele, conferind pielii un look natural si frumos. Este rezistent la apa si va dura pana la 18 ore sau chiar mai mult.

Este acest tip de machiaj potrivit pentru toata lumea?

Machiajul cu aerograf se potriveste persoanelor de toate varstele si tuturor tipurilor de piele. Este hipoalergenic si inodor.

De fapt, machiajul cu aerograf este singurul tip de machiaj potrivit pentru noile standarde din televiziunea de tip “High Definition”.

DESPRE MINE: Am absolvit Make-up Academy Giulia Nahmany&Fleurimon Paris. Diploma de absolvire a acestor cursuri profesionale este eliberata din Paris de catre J.P. Fleurimon si contrasemnata de Giulia Nahmany. Sunt pasionata de make-up, am 7 ani experienta in domeniu si sute de clienti multumiti. O mare parte dintre ei mi-au devenit clienti fideli. Sunt Amelia Tamasan si te astept sa-ti scot in evidenta frumusetea printr-un machiaj profesional!

 

Vrei un machiaj deosebit? Contacteaza-ma!

 

Galerie FOTO - Airbrush:

Prezentare VIDEO Antena 1 - Machiajul cu aerograf - Amelia Tamasan:

Vrei un machiaj deosebit? Contacteaza-ma!

 

Trimite-mi un mesaj sau fa o programare prin formularul de mai jos:

CAPTCHA

butonsuna pus in index.php din tema