Machiaj Profesional

 

Machiajul profesional nu este o problema de tendinte, ci de stil. La orice varsta, il putem gasi pe cel propriu.

Nimic nu obliga o femeie sa se fardeze sau sa se coafeze. Acestea nu sunt decat niste mijloace, un lucru care vine din interiorul fiintei tale. Iar asta te ajuta intr-adevar sa capeti increderea necesara pentru a te exprima.

La realizarea unui machiaj profesional se folosesc produse profesionale de calitate(MAC, MUFE, Mehron, Ben Nye) care asigura machiajului o rezistenta de durata. Se tine cont de evenimentul la care se participa persoana, de lumina existenta, de vestimentatie si deasemenea de particularitatile fetei. Printre acestea enumeram forma fetei si micile imperfectiuni ale acesteia.

DESPRE MINE: Am absolvit Make-up Academy Giulia Nahmany&Fleurimon Paris. Diploma de absolvire a acestor cursuri profesionale este eliberata din Paris de catre J.P. Fleurimon si contrasemnata de Giulia Nahmany. Sunt pasionata de make-up, am 7 ani experienta in domeniu si sute de clienti multumiti. O mare parte dintre ei mi-au devenit clienti fideli. Sunt Amelia Tamasan si te astept sa-ti scot in evidenta frumusetea printr-un machiaj profesional!

 

Vrei un machiaj deosebit? Contacteaza-ma!

 

Galerie FOTO - machiaje profesionale by Amelia Tamasan:

Vrei un machiaj deosebit? Contacteaza-ma!

 

Trimite-mi un mesaj sau fa o programare prin formularul de mai jos:

CAPTCHA

butonsuna pus in index.php din tema