Machiaj Mireasa
machiaj mireasa profesional amelia tamasan

 

Machiaj Mireasa Profesional by Amelia Tamasan

Cele mai bune Produse pentru Machiajul Tau - folosesc pentru realizarea machiajului doar Produse Profesionale de Top

Machiaj Mireasa cu Tehnica Airbrush (cu aerograf) - machiaj extrem de usor care ofera o textura catifelata fetei si acoperire perfecta. Este rezistent la apa si va dura pana la 18 ore sau chiar mai mult. (vezi detalii)

Machiaj Mireasa Personalizat - machiajul se realizeaza in functie de tenul miresei si de preferintele acesteia. Am suficienta experienta pentru a recomanda cele mai potrivite nuante fiecarei mirese.

Machiaj Mireasa la domiciliu - ma deplasez la domiciliul clientelor pentru a realiza machiajul de mireasa, in zona Bucuresti si Ilfov

Pret Machiaj Mireasa Profesional: 300 lei (include: machiajul propriu-zis; tehnica airbrush; pensat, stilizat sprancene; gene false(daca se doresc); machiajul decolteului; fixator machiaj etc)


Galerie FOTO - Machiaj Mireasa realizat de Amelia Tamasan:


Despre Amelia Tamasan

Pasiune pentru Machiaj - arta machiajului profesional este pasiunea mea si ma bucur cand clientii mei sunt surprinsi de calitatea machiajului realizat

7 ani experienta - sute de clienti multumiti de machiajul realizat

Machiaj Mireasa pentru Zeci de Evenimente - am realizat cu succes machiajul mireselor si domnisoarelor de onoare la nenumarate nunti si cununii civile

Certificare de Top - absolvent al Make-up Academy Giulia Nahmany&Fleurimon Paris. Diploma de absolvire a acestor cursuri profesionale este eliberata din Paris de catre J.P. Fleurimon si contrasemnata de Giulia Nahmany.

Vrei un machiaj mireasa deosebit? Contacteaza-ma!Arta Machiajului de Mireasa

Atunci cand un make-up artisti realizeaza un Machiaj Mireasa stie ca are de-a face cu cel mai important tip de machiaj. Un machiaj care il desavarseste. Rochia albă de mireasă îţi dă o infinitate de posibilităţi privind machiajul! Aşadar, îţi poţi lăsa personalitatea să decidă asupra tipului de machiaj mireasa pe care îl preferi în ziua cea mare.

Ziua nuntii tale este ziua TA si toata lumea este cu ochii pe tine, pe fata ta, pe ochii tai si pe stralucirea pe care o emana orice mireasa. Cu un machiaj mireasa natural, glamorous sau undeva intre,  te vei simti increzatoare si superba! Nu te ingrijora ! In ziua ta speciala eu ma voi asigura ca vei arata si te vei simti excelent si ca machiajul mireasa va fi asa cum ai visat.

Sunt Amelia Tamasan si te astept sa-ti scot in evidenta frumusetea printr-un machiaj mireasa profesional!


Trimite-mi un mesaj sau fa o programare prin formularul de mai jos:

CAPTCHA

butonsuna pus in index.php din tema